بهترین کلینیک دندانپزشکی شمال تهران: خدمات دندانپزشکی در کلینیک

متخصصین دندانپزشکی بیماری‌های مختلف دهان و دندان را در کلینیک‌های تخصصی تشخیص می‌دهند. دندانپزشکان درمان‌هایی مانند جرم‌گیری، کشیدن و ترمیم دندان‌ها را انجام می‌دهند، بیماری‌های لثه را درمان می‌کنند و به افراد مختلف آموزش می‌دهند که چگونه از دهان و دندان‌هایشان مراقبت کنند. دندانپزشکان بیماران را در تمام گروه‌های سنی درمان می‌کنند.

متخصصین دندانپزشکی در بهترین کلینیک‌های دندانپزشکی با انجام دادن درمان‌های جراحی یا زیبایی به رفع مشکلات مختلف کمک می‌کنند. هزینه خدمات دندانپزشکی به نوع درمان بستگی دارد. اگر درباره هزینه‌های درمان نگران هستید، می‌توانید قیمت درمان مورد نظرتان را قبل از مراجعه به کلینیک تخصصی دندانپزشکی استعلام کنید.

در کلینیک دندانپزشکی خدمات و درمان‌های تخصصی دندانپزشکی توسط متخصصین دندانپزشکی ماهر و متعهد ارائه می‌شود. گروه دندانپزشکان متخصص ما با همکاری یکدیگر بهترین طرح درمان را با توجه به نیازهای خاص هر بیمار تهیه می‌کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت در با شماره تلفن­‌های 02144155090 – 02122392365 تماس حاصل فرمایید.

در چه صورت باید به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کرد؟ 


در چه صورت باید به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کرد؟

حتی وقتی که احساس می‌کنیم دندان‌هایمان مشکلی دارد، همیشه مراجعه به دندانپزشک را ضروری نمی‌دانیم. به جای این که به سرعت به دندانپزشک مراجعه کنیم، فکر می‌کنیم که اشکالی ندارد اگر تا نوبت ویزیت دوره‌ای بعدی صبر کنیم و حتی امیدواریم که مشکل خودبه خود به مرور زمان برطرف بشود.

اما واقعیت این است که چنین تصمیم‌های نسنجیده‌ای می‌تواند خطرناک باشد، اگر مشکلی در دهانتان وجود داشته باشد و درمان آن را مدت زیادی به تعویق بیاندازید، ممکن است دچار بیماری‌های جدی دهان و دندان بشوید.

در این مقاله با علائم ناراحتی‌های دهان و دندان آشنا می‌شوید تا دیگر سلامتی دهان و دندان‌هایتان را نادیده نگیرید و به موقع به دندانپزشک مراجعه کنید. اگر علائم هشداردهنده زیر را داشتید و متوجه شدید که دهان، دندان‌ها یا لثه‌هایتان دچار مشکل شده است، وقت آن رسیده است که از دندانپزشک وقت بگیرید.

دهان بدبو 

بدبویی دهان یکی از نشانه‌های اصلی ابتلا به بیماری‌ التهابی لثه (ژنژیویت) است که اگر به موقع درمان نشود، می‌تواند به بیماری پریودنتیت تبدیل شود. اگر دهانتان همیشه، حتی با وجود مسواک زدن و نخ کشیدن مرتب، بوی بد می‌دهد، بدانید که در معرض خطر هستید. برای ریشه‌یابی بوی بد دهانتان و شروع درمان هر چه سریع‌تر به دندانپزشک مراجعه کنید.

زخم و لکه

زخم‌ و لکه به دلایل مختلف در دهان ایجاد می‌شود. زخم‌های دهانی می‌تواند ناشی از تبخال یا آفت باشد یا در اثر سایش بریس ارتودنسی یا دندان‌های نامرتب و شکسته به بافت لثه ایجاد شده باشد. دلیل ایجاد زخم‌های دهانی هر چه که باشد، زخم مداومی که بیشتر از یک هفته دوام داشته باشد، علامت خطری است که مراجعه به دندانپزشک را ضروری می‌سازد؛ چرا که زخم می‌تواند نشانه هشدار عفونت باشد.

به سختی غذا خوردن

اگر هنگام غذا خوردن، جویدن یا بلع دچار درد می‌شوید، باید به دندانپزشک مراجعه کنید. دلیل این درد هر چه که باشد، از پوسیدگی دندان گرفته تا ورم کردن لثه‌ها، دندانپزشک می‌تواند منشأ درد را پیدا کند و بهترین روش را برای درمان توصیه کند. در مدتی که منتظر رسیدن وقت مراجعه به دندانپزشک هستید، بهتر است غذاهای نرم یا مایع میل کنید تا دردتان هنگام غذا خوردن به حداقل برسد.

ورم کردن، ملتهب شدن یا خونریزی کردن لثه‌ها

متورم یا ملتهب شدن لثه‌ها یا خونریزی کردن لثه‌ها هنگام مسواک زدن یا نخ کشیدن نیز مانند بوی بد دهان نشانه هشدار ابتلا به بیماری لثه است. بیماری لثه غالباً پی‌آمد تشکیل شدن پلاک سخت زیر خط لثه است. اگر فکر می‌کنید که دچار ژنژیویت شده‌اید، بلافاصله برای شروع درمان به دندانپزشک مراجعه کنید. اگر بیماری لثه را به موقع درمان نکنید، ژنژیویت به پریودنتیت تبدیل می‌شود که ممکن است به از دست دادن دندان منجر شود.

سردرد

اگر از سردردهای مداوم یا شدید رنج می‌برید، احتمالاً فکر می‌کنید که مراجعه به پزشک اولین کاری است که باید انجام بدهید. بااین حال سردرد ارتباط تنگاتنگی با سلامت دهان و دندان دارد؛ به خصوص سردردهایی که صبح‌ها بعد از بیدار شدن از خواب شروع می‌شود. دندان قروچه کردن هنگام خواب یا در اصطلاح پزشکی براکسیسم می‌تواند علت سردردهای شدید صبحگاهی باشد. اگر شب‌ها دندان قروچه می‌کنید، حتماً موضوع را به دندانپزشک معالجتان اطلاع بدهید تا گارد یا محافظ شبانه‌ای را برای محافظت از دندان‌ها و لثه‌هایتان هنگام خواب تهیه کنند.

خشکی دهان

اگر فقط چند روزی است که دهانتان خشک است، می‌توانید مطمئن باشید که مشکل نگران کننده‌ای ندارید، چرا که خشکی دهان یکی از عوارض جانبی مصرف بسیاری از داروها است. اما اگر مدتی طولانی است که خشکی دهان ناراحتتان می‌کند و نمی‌توانید دلیل مشخصی برای آن پیدا کنید، ممکن است باکتری یا بیماری خاصی علت خشکی دهان باشد. اگر از علت خشکی دهان مطمئن نیستید و نگران هستید که مبادا دچار مشکلی جدی باشید، برای اطمینان خاطر به دندانپزشک مراجعه کنید.

دندان درد معمولی 

گاهی اوقات دندان‌هایتان درد می‌کند و نیاز به درمانی برای تسکین این درد غیرقابل تحمل دارید. شاید مشکل زمینه‌ای وحشتناکی وجود نداشته باشد و فقط دچار دندان درد معمولی که برای همه آشنا است، شده باشید. در چنین شرایطی حتماً برای معاینه دندان‌هایتان از دندانپزشک وقت بگیرید.

در صورت داشتن علائم بالا ،متخصصین ما در کلینیک دندانپزشکی تهران آماده کمک و خدمت رسانی به مراجعه کنندگان عزیز می‌باشد.

بهترین کلینیک دندانپزشکی شمال تهران چه خدماتی ارائه می­‌دهد؟ 


خدمات کلینیک دندانپزشکی شامل موارد زیر است:

لکههای سفید روی دندانها

لکه‌های سفید روی دندان‌ها

لکه‌های سفید روی دندان غالباً نخستین نشانه پوسیدگی دندان است. لکه‌های سفید نتیجه وجود باکتری‌های تولید کننده اسید است، این اسید به مینای دندان حمله می‌کند و مینا را در خود حل می‌کند. پوسیدگی دندان مشکلی است که همه از آن فراری هستند و غالباً تا زمانی که ظاهر دندان پوسیدگی را نشان بدهد، هیچ علامتی ندارد. بنابراین حتی اگر ظاهر دندانتان پوسیدگی را نشان ندهد، ممکن است دندان پوسیده شده باشد. به همین دلیل است که ویزیت‌های دوره‌ای دندانپزشکی بسیار مهم است چون دندانپزشک می‌تواند پوسیدگی را قبل از آن که دیر شود، تشخیص بدهد.

طعم فلز

طعم فلز در دهان نیز مانند بدبویی دهان یا التهاب لثه‌ها یکی از نشانه‌های ابتلا به ژنژیویت است. اگر هر کدام از این سه علامت یا ترکیبی از آنها را دارید، وقت را هدر ندهید و از دندانپزشک وقت بگیرید. هرچه سریع‌تر بیماری ژنژیویت را تشخیص بدهید و درمان کنید، دچار مشکلات کمتری خواهید شد.

حساسیت به سرما یا گرما

اگر ترمیم پوسیدگی دندان را مدتی طولانی به تاخیر بیندازید، به سرما یا گرما حساسیت پیدا خواهید کرد. حساسیت به سرما یا گرما احتمالاً به این دلیل است که پوسیدگی دندان حفره‌ای را ایجاد کرده و دندان سوراخ شده است. حساسیت در واقع پی‌آمد تماس پیدا کردن عصب‌های دندان با مواد سرد یا گرم است. هرچه پوسیدگی دندان را سریع‌تر ترمیم کنید، بهتر است، بنابراین مراجعه به دندانپزشکی را جزء اولویت‌هایتان قرار بدهید.

خدمات بهترین کلینیک دندانپزشکی شمال تهران 


اگر به خوبی از دندان‌های دائمی مراقبت کنید، می‌توانید تا  آخر عمر از داشتن دندان‌های طبیعی و محکم لذت ببرید. خطر پوسیدگی دندان، بیماری لثه و از دست دادن دندان با رعایت بهداشت دهان و دندان، زیاده‌روی نکردن در مصرف مواد قندی، استفاده از محافظ دهانی هنگام ورزش کردن و مراجعه منظم به دندانپزشک به حداقل می‌رسد. توصیه می‌شود که همه، از جمله خردسالان حداقل سالی دو بار به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنند. روش‌های مدرن دندانپزشکی انجام درمان‌های تخصصی دندانپزشکی را با حداقل درد و ناراحتی یا بدون تحمل کمترین ناراحتی ممکن می‌سازد.

اسکیلینگ و جرم‌گیری

اسکیلینگ و جرم‌گیری با هدف زدودن ذرات جمع شده روی دندان‌ها انجام می‌شود؛ این ذرات می‌تواند ذرات غذا، پلاک نرم (رشد باکتری‌ها) یا جرم سخت باشد ـ جرم سخت در نتیجه جمع شدن مداوم پلاک و مواد معدنی موجود در بزاق ایجاد می‌شود. پلاک و جرم عامل اصلی ابتلا به بیماری‌های لثه است.

متخصصین دندانپزشکی دندان‌ها را با استفاده از مسواک چرخان و خمیر پولیش در کلینیک دندانپزشکی جرم‌گیری می‌کنند. جرم‌گیری برای درمان و پیشگیری از بیماری لثه مفید است.

دندانپزشک توصیه‌های خاصی را برای رعایت بهداشت دهان و دندان در فاصله بین نوبت‌های ویزیت ارائه می‌دهد، رعایت این توصیه‌ها برای حفظ سلامت لثه‌ها بسیار مهم است.

فیشور سیلانت

سیلانت از دندان در برابر پوسیدگی محافظت می‌کند. فیشور سیلانت برای هر دندانی که شیارهای عمیق داشته باشد، مناسب است؛ البته فیشور سیلانت معمولاً بر روی دندان‌های آسیاب و آسیاب کوچک انجام می‌شود.

ابتدا دندان‌ها تمیز می‌شود، سپس دندانپزشک سیلانت را روی سطح جونده دندان‌ها می‌زند ـ سیلانت محلول مایعی است که بعد از خشک شدن به ماده پلاستیکی مقاومی تبدیل می‌شود. سیلانت مانعی فیزیکی را ایجاد می‌کند که اجازه نمی‌دهد ذرات غذا و باکتری‌های دیگر در شیارهای دندان جمع شوند و باعث پوسیدگی شوند. چون فیشور سیلانت خطر پوسیدگی دندان‌های دائمی را کاهش می‌دهد، فیشور سیلانت عموماً به کودکان توصیه می‌شود.

پر کردن دندان

اگر پوسیدگی دندان باعث سوراخ شدن دندان شده باشد، لازم است که دندان پر شود. دندانپزشک پوسیدگی را با دریل و ابزار دیگر برمی‌دارد. حفره ایجاد شده را تمیز و خشک می‌کند و آن را با مواد مخصوص پر می‌کند.

مواد مختلفی برای ترمیم دندان به کار برده می‌شود؛ دندانپزشک مناسب‌ترین ماده را با توجه به اندازه، شکل و محل دندان پوسیده توصیه می‌کند. یکی از متداول‌ترین ماده‌ها برای ترمیم دندان، مواد همرنگ دندان است که ضمن حفظ عملکرد و شکل دندان، زیبایی آن را نیز حفظ می‌کند.

درمان‌های دندانپزشکی برای ترمیم و بازیابی دندان‌های آسیب دیده

دندانپزشکان مجرب کلینیک دندانپزشکی تهران درمان‌های مختلفی را برای ترمیم و بازیابی دندان‌های آسیب دیده ارائه می‌دهند. این درمان‌ها ظاهر، شکل و عملکرد دندان‌ها را بازیابی  می‌کند. درمان‌های زیر برای بازیابی دندان‌ها انجام می‌شود:

  • باندینگ: دندان‌های ترک خورده، لب‌پر شده، فاصله‌دار، تغییر رنگ داده یا بدشکل را می‌توان با باندینگ ترمیم کرد. دندانپزشک رزین همرنگ را برای ترمیم دندان به کار می‌برد تا زیبایی دندان آسیب دیده حفظ شود. چون رزین همرنگ ساییده یا لک می‌شود، هر چند وقت یک بار باید رزین را تعویض کرد.
  • ونیر: ونیر لایه نازکی از جنس سرامیک یا رزین است که به طور دائمی جلوی دندان چسبانده می‌شود. گاهی اوقات لازم است که دندان کمی تراش داده شود تا فضای لازم برای چسباندن ونیر و جلوگیری از حجیم شدن دندان ایجاد شود.
  • روکش یا انله: روکش یا انله به طور دائمی با سیمان مخصوص روی دندان چسبانده می‌شود. روکش کل دندان را می‌پوشاند و بسته به عملکردهای مورد نیاز و زیبایی دندان از جنس سرامیک، سرامیک و فلز یا فقط فلز تهیه می‌شود. انله فقط بخشی از دندان را می‌پوشاند و زمانی به کار برده می‌شود که پوشش کامل دندان ضروری نباشد.

عصب‌کشی یا روت کانال

درمان عصب‌کشی یا روت کانال با هدف تعویض پالپ عفونی یا آسیب دیده دندان با مواد ترمیمی انجام می‌شود. پالپ یا عصب دندان بافت حساسی است که اکسیژن، مواد مغذی و حس دندان را تامین می‌کند. پالپ دندان و رگ‌ها و عصب‌ها در مرکز توخالی دندان (مغز دندان یا اتاق پالپ) قرار دارد. پوسیدگی یا سانحه شدید می‌تواند آسیب غیرقابل برگشتی را به پالپ دندان وارد کند و باعث عفونت کردن آن بشود.

دندانپزشک پالپ آسیب دیده را در درمان روت کانال از اتاق پالپ درمی‌آورد و روت کانال‌ها یا کانال‌های ریشه را با دریل و فایل‌های کوچک تمیز می‌کند و شکل می‌دهد. دندانپزشک  بخش تحتانی دندان را تمیز و خشک می‌کند و با مواد ترمیمی پر می‌کند، این مواد پایین می‌رود و کل کانال ریشه را پر می‌کند.

سپس دندانپزشک سطح جویدن مصنوعی را با استفاده از مواد ترمیمی همرنگ یا نقره‌ای ایجاد می‌کند یا دندان را روکش می‌کند. ترمیم و روکش کردن دندان عصب‌کشی شده از شکستگی آن جلوگیری می‌کند. درمان عصب‌کشی معمولاً در چند جلسه انجام می‌شود.

کشیدن دندان

دندانپزشکی مدرن و دندانپزشکان مجرب نهایت تلاششان را برای حفظ دندان طبیعی می‌کنند. بااین حال آسیب‌دیدگی یا پوسیدگی دندان گاهی اوقات آن‌قدر شدید است که چاره‌ای به جز کشیدن دندان باقی نمی‌ماند. البته کشیدن دندان عقل مشکل‌ساز نیز معمولاً توصیه می‌شود.

دندان عقل نهفته، یعنی دندان عقلی که در زاویه نامناسب رشد کرده، از لثه بیرون زده است و به دندان مجاور یا بافت لثه فشار می‌آورد، مشکلات متعددی را به وجود می‌آورد.

آمپول بی‌حسی موضعی قبل از کشیدن دندان تزریق می‌شود. البته مصرف داروهای آرام‌بخش یا بیهوشی عمومی با توجه به مشکل بودن جراحی کشیدن دندان عقل توصیه می‌شود.

ساخت دندان مصنوعی

دندان مصنوعی به منظور جایگزینی تمام دندان‌های طبیعی یا تعدادی از آنها ساخته می‌شود و متحرک است. دندان مصنوعی “فوری” در زمانی که بیمار هنوز چند دندان دارد، ساخته می‌شود و همان روزی که دندان‌ها کشیده می‌شود، داخل دهان گذاشته می‌شود. اما تغییرات استخوان فک در طول فرآیند التیام باعث می‌شود که دندان مصنوعی به تدریج شل شود. سمت داخلی دندان مصنوعی فوری بعد از گذشت چند ماه دوباره پر می‌شود تا به خوبی داخل دهان جای بگیرد.

حالت دیگر این است که دندان مصنوعی چند ماه بعد از کشیدن دندان‌ها ساخته می‌شود. استخوان فک در این مدت فرصت دارد تا التیام پیدا کند و بنابراین دندان مصنوعی که در این زمان تهیه می‌شود، بهتر و محکم‌تر داخل دهان جای می‌گیرد.

دندان مصنوعی باید هر روز از دهان بیرون آورده و تمیز شود. توصیه می‌شود که با دندان مصنوعی نخوابید.

ساخت محافظ یا گارد دهان

گارد دهان وسیله محافظی است که دندان‌ها و لثه‌ها را می‌پوشاند و از آسیب دیدن دندان‌ها، لثه‌ها، زبان و فک جلوگیری می‌کند. گارد دهان معمولاً هنگام ورزش کردن برای پیشگیری از آسیب ناشی از وارد شدن ضربات عمدی یا غیرعمدی به صورت به کار برده می‌شود.

دندانپزشک از دندان‌ها قالب می‌گیرد و گاردی را که راحت و کاملاً اندازه دهانتان باشد، برای محافظت از دندان‌هایتان تهیه می‌کند.

ایمپلنت

ایمپلنت برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته به کار برده می‌شود. ایمپلنت وسیله مصنوعی پیچی شکلی از جنس تیتانیوم است. دندانپزشک ایمپلنت را طی عمل جراحی در استخوان فک ثابت می‌کند و پروتز یا دندان مصنوعی را روی آن قرار می‌دهد. برای تهیه طرح درمان، طراحی و جایگذاری ایمپلنت لازم است که چند بار به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید.

تیتانیوم ماده ایمنی است که استخوان بدون هیچ مشکلی اطراف آن رشد می‌کند و به این ترتیب ایمپلنت به استخوان جوش می‌خورد. درصد موفقیت کاشت ایمپلنت بالا است، اما جراحی ایمپلنت به تجربه و تخصص نیاز دارد؛ به همین دلیل ممکن است دندانپزشک همیشگیتان نتواند این عمل را انجام دهد و شما را به دندانپزشک متخصص معرفی کند.

درمان ارتودنسی

درمان ارتودنسی غالباً برای اصلاح ناهنجاری‌ها و نامرتبی‌های فک و دندان‌ها، مانند شلوغی یا به‎هم فشردگی دندان‌ها و اوربایت  یا جلو بودن دندان‌ها توصیه می‌شود. ممکن است دندانپزشک معالجتان بتواند این مشکلات را اصلاح کند یا شما را به متخصص ارتودنسی معرفی کند. درمان ارتودنسی شامل استفاده از بریس یا پلاک متحرک می‌شود، پس از اتمام دوره درمان لازم است که از ریتینر یا پلاک نگهدارنده برای نگه داشتن دندان‌ها در موقعیت جدید استفاده شود.

معرفی به دندانپزشک متخصص

دندانپزشک عمومی بیماران را برای درمان موارد پیچیده یا دشوار به دندانپزشک متخصص ارجاع می‌دهد.




مقالات مرتبط